Projecció de la pel·lícula ‘Interferències’

El proper dissabte 28 de gener a partir de les 19:30 al local del Col·lectiu Rissaga projectarem la pel·lícula ‘Interferències’.


Sinopsi

Cecilia, Anna, Maria i Rodrigo formen una jove companyia teatral, de recent èxit per la seva descarada i transgressora posada en escena, i pel compromís social i polític dels continguts que mostren. Preparen la seva propera estrena, una obra de denúncia sobre com la societat de consum accepta allò inacceptable. Una societat que no qüestiona un sistema polític i econòmic que imposa deutes i empobriment sobre els més dèbils.

En aquest viatge, comencen per tractar de manipular dramatúrgicament l’obra de l’autor francès Bernard-Marie Koltés, però en descobrir que no funciona, els actors s’abandonen a formes molt més directes, proveïdes d’humor i sarcasme. La creativitat colpeja de ple amb el respecte profund que senten cap a les temàtiques que volen tractar. Del deute extern al comerç internacional, del paper de les institucions financeres a l’abús de les transnacionals, del model de consum al canvi climàtic, un seguit d’injustícies que aguditzen l’angoixa que van vivint durant el procés de documentació i aprenentatge. Van prenent consciència de la dificultat d’abastar la complexa i sagnant realitat que volen mostrar, entrant a poc a poc en una crisi d’identitat moral i artística que els enfronta entre si. Les manifestacions del 15M a tot el país envairan el procés creatiu de la companyia, suposant un punt d’inflexió sense retorn.
Font: http://www.interferencies.cc/cat

Aquest film és un exemple de producció col·lectiva en la que han participat multitut d’entitats i individualitats.

No us ho perdeu! Us esperam !

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>