MANIFEST CAN SAURA

MANIFEST PER UN CAN SAURA CULTURAL

MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc), com a col·lectiu compromès amb fer un Can Saura Cultural, així com l’associació de comerciants Ciutadella Antiga, volem manifestar el nostre desacord amb la decisió de l’Ajuntament de Ciutadella de traslladar els jutjats municipals a l’edifici Saura Miret. Ens oposam frontalment a aquesta decisió que qualificam com a precipitada, ineficaç i inadequada. Tenir els jutjats a Can Saura és un despropòsit que no es paga amb doblers.

Exigim que es convoqui a les entitats, partits i ciutadans per donar les pertinents explicacions sobre la decisió de traslladar els jutjats a l’edifici Saura Miret, volem conèixer les condicions que s’han pactat amb el Ministeri de Justícia i poder resoldre també tots aquells interrogants que ara mateix se’ns plategen a la ciutadania. Fa falta que l’Ajuntament demostri el seu compromís amb el poble ja que aquesta és una decisió que ens afecta a tots.

Exigim també que es convoqui la subcomissió oficial Can Saura Cultural per mirar d’analitzar l’avantprojecte d’estudi de viabilitat sobre l’ús cultural de Can Saura. Si l’avantprojecte és vàlid o no ho hauríem de consensuar entre tots per mirar d’arribar a un acord que pugui satisfer totes les parts.

Manifestam també el nostre desig de veure l’edifici Saura Miret convertit en un gran centre cultural per Ciutadella. El nostre desig va lligat a la responsabilitat que es faci d’una manera viable, sense malbaratar els doblers de tots. Si no és viable un Can Saura Cultural que no sigui perquè no s’hagi treballat per aconseguir-ho.