Què fem?

Organització de festivals culturals

mac festival versemblants cartelDes de MAC creiem que la cultura ha de ser un dels pilars fonamentals sobre el qual construir una societat més lliure i avançada. L’organització d’iniciatives culturals no només com a eina d’entreteniment, sinó també d’enriquiment personal i col·lectiu, és de màxima prioritat per a la nostra associació.

El festival Versemblants, organitzat cada estiu i que abraça àmbits com la poesia, la música o la glosa, és només un exemple de com dur a terme un dels nostres ideals: cultura pública i de qualitat per a tothom.

_______________________________________________________________

Creació de plataformes socio-culturals SANYO DIGITAL CAMERA

A més de fer difusió de la cultura, creiem també que el camí cap a una nova societat ha de recaure en la iniciativa ciutadana, fugint de la passivitat. La creació de plataformes socio-culturals permet lluitar de forma directa contra les moltes injustícies que es cometen dia rere dia.

Amb la Plataforma Can Saura Cultural  s’han donat grans passes per aturar un arriscat projecte que anteposava els doblers a la cultura i no tenia en compte el benestar a llarg termini del poble de Ciutadella.

_______________________________________________________________

cartellmercatdia30

Activitats solidàries

Ajudar als més necessitats és un altre aspecte de gran importància per a MAC. Recolzam les polítiques redistributives de renda i la col·laboració ciutadana per afavorir a aquelles persones que més ho han de menester.

El darrer exemple d’aquests tipus d’iniciatives el constitueix l’organització d’un mercat solidari de segona mà en benefici de Càrites.

_______________________________________________________________

NURAPIAMENTE-page-001Jornades pel creixement espiritual i personal

A MAC creiem que l’autoconeixement ens duu a ser més crítics amb nosaltres mateixos i, per tant, a créixer com a persones. Existeixen diverses teràpies i exercicis per fer açò, complementàries i compatibles entre elles.

Un exemple el constitueix la I Jornada Nurapiamente, on ens vam proposar donar a conèixer algunes d’aquestes teràpies al públic. Gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos terapeutes i experts organitzarem una jornada en un marc natural com és Algaiarens.