Concert Solidari 12-12-2014

Imatge

Concert Solidari 12-12-2014

Cartell%20Concert%20Creu%20Roja%20Facebook
CONCERT SOLIDARI
El passat divendres 12 de desembre de 2014 MAC (Moviment Actiu Ciutadellenc) va organitzar un concert solidari amb la finalitat de recollir joguets per a la campanya de Creu Roja “Cap fillet sense joguet”. Un dels components de Bufalos ens havia suggerit una activitat d’aquest caire i des de MAC vam trobar que era una bona idea.

Gràcies a la participació desinteressada dels grups Bufalos, Som-hi i Habitants, vam aconseguir realitzar aquesta iniciativa que va permetre al públic assistent (unes 80 persones) gaudir d’una vetllada plena de ritme al teatre de l’IES Josep Maria Quadrado, la música i solidaritat el van omplir durant més de dues hores i mitja.

També van col·laborar amb MAC el bar s’Olivera, el Bar Cowboy i Es Forn del Ranxo, que va proporcionar diverses menges per als assistents. També volem agrair les facilitats que vam rebre per part dels treballadors de l’institut J.M. Quadrado i, també, la col·laboració dels membres de Creu Roja.

Finalment, donam les moltes gràcies a totes les persones que es van animar a assistir al concert aportant qualque article per a la campanya, ja que van fer possible que es reunissin una considerable quantitat de joguets.