Fanzine Cul-Turrat

Fanzine Culturrat

Cul-Turrat neix des de i per les persones, una plataforma idonia per qualsevol manifestació que es pugui plasmar en un paper. Està de part de tots aquells que busquen la inspiració, obert als qui la troben, i per suposat als qui no, o no ho saben. Per tots aquells que tenen propostes extravagants, pels qui tot el dia escriuen cites a llibretes, pels qui malgrat creguin que tot està dit i que no hi ha res nou a afegir almenys ho intenten.
Tots els que creieu que teniu idees brillants, que esteis prou vius com per sentir-vos unics en el mòn, aquí teniu força paper per poder amplificar les vostres passions.
A tota aquella gent que escriviu perquè el cuc intern us devora davant les injustícies. Pels qui critiquen, els que ho posen tot en dubte, els qui proposen, els qui es queixen, els qui destrueixen, els qui qüestionen el que ningú no es qüestiona, els qui tenen una voluntat de millora perquè sempre estan insatisfets. Aquí també teniu espai, aquest món va massa necessitat de persones com vosaltres per deixar-vos de banda.

ET CONVIDEM A QUE PARTICIPIS D’AQUEST PROJECTE
Col·laborar i més informació: culturrat@rissaga.moviment.info

Es pot adquirir al Centre Social Autogestionat del Col·lectiu Rissaga (Camí de Maó, 38) , no et quedis sense ell!

 

 

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>