Manifest

El Col·lectiu Rissaga és un grup de persones -variat i, sobretot, obert- que intentem crear una experiència de trobada i participació social.

Pretenem dinamitzar el poble políticament i cultural, implicant-lo en activitats que el puguin interessar i sempre amb la intenció de fer xarxa amb d’altres col·lectius per a intercanviar experiències o col·laborar en projectes comuns.

El nostre objectiu fonamental és el lluitar per aconseguir i construir un lloc de trobada, un espai físic d’idees i projectes sempre gestionat per nosaltres mateixos. Un centre social on sigui possible crear llaços, contactes, amistats i, sobretot, relacions entre persones que provenen d’històries i vides ben diferents però que, en el fons, tenen alguna cosa en comú: les ganes d’obrir-se a créixer, a cridar, a crear comunitat.

En aquest escrit només hem perfilat el que seria la llavor d’una cosa que està per créixer i que necessita de força, persones i implicació per portar-se a terme. Simplement és una invitació, una reflexió per a tots i totes.

A més, aquest projecte pretén ser un modest acte de responsabilitat amb la realitat que ens ha tocat viure. Ens volem tornar a posar les piles, perquè:

 

Molta gent petita, en llocs petits, faran coses petites… però que transformaran el món. El nostre secret està en el somni que tenim però també en el treball que segur farem per arribar-hi:

VOLEM QUE TU TAMBÉ HO VISQUIS I EN FORMIS PART

 

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>